Legendariske 10CC til Tysnesfest

Dei britiske rockarane i 10CC med over 30 millionar selte album og 11 topp 10 hits i England kjem til Tysnesfest fredag 12. juli!

10CC starta i 1972, og er eit av få band som har klart kunststykket å oppnå suksess både blant publikum, musikarar og anmeldarar. Deiras mest kjende låtar «I’m Not In Love», «Dreadlock Holiday», «Rubber Bullets», «The Things We Do For Love», «Donna» og «The Wall Street Shuffle» går framleis med høg rotasjon på norske radiokanalar.

10CC stiller seg i rekkja med innflytelsesrike band som toppa hitlistene på 70-talet, og med eit platesal som har bikka 30 millionar på verdensbasis har dei kompromisslause musikarane bana sin eigen veg i ein jungel av ein bransje. 

Me gler oss stort til å ta imot dei på Gjerstad Arena fredag 12. juli 2019!