car.pool til Tysnesfest 2021

car.pool tek med seg ungdommeleg speleglede, iver og ikkje minst svært gode ferdigheiter!

Dei vart kåra til Vestlandssatsinga 2020, men når Corona sette ein stoppar for deiras konsert i år nølte me ikkje med å invitera dei til oss i 2021! Dei har heldigvis takka ja 😉

car.pool plugga i utstyret, sparka i gang festen -og serverte ein gloheit konsert utan eit einaste keisamt sekund. Ungdommeleg energi og speleglede. Modne ferdigheter, og rå teft for å smi fram über-catchy låtar. Og på toppen ligg Ida Sofie Laland sin ville powerpop-vokal. Guts og sjarm er skrudd til max. car.pool er ein herleg eksplosjon av 80-talls pop og moderne rock. Best servert live. For denne gjengen må ikkje berre høyrast, den må dansast med. 

Vestlandssatsinga, med sitt utspring i 100 Dagar, er eit fantastisk talentbyggingsprosjekt. Her samlast ein haug seriøse arrangørar seg rundt eit band ein ønsker å gi eit karriereløft. Desse festivalane tilbyr totalt sett enormt viktig erfaring frå festivalspeling, turnering, planlegging og økonomistyring. Og bidreg med eit trailerlass merksemd. CV-pimping delux! Og ikkje minst; dei får vist seg for eit svært og breitt publikum sommaren igjennom. Ta car.pool godt imot, dei kjem nemleg for å bli.

Med på Vestlandssatsinga 2020 er heiderlege: Malakoff, Musikkfest Stavanger, Utkant, Folk og fjord, Tysnesfest, Mablis, Festidalen, Bygdalarm, Skånevik Bluesfestival, OmStock, Fest i Vest, Den Festivalen i Vangen og Vikedal Roots Music Festival.

Tidlegare vinnarar er t.d. Kriminell Kunst, Silja Sol, Yuma Sun og I am K.

sinking high

her er et kort klipp fra en musikkvideo vi lagde tidligere i år. takk til SØRF og Cultiva Ekspress som gjør prosjekter som dette mulig. 📽: Arild Bødalencar.pool surfer rundt i studio og spiller inn musikk i disse dager. gleder oss til å dele med dere ved en passende anledning :`) tut og kjør (kollektivt) 🚗.

Publisert av car.pool Fredag 11. oktober 2019