Chris Holsten til Tysnesfest

Han blei kåra til Årets artist, og vann og Årets låt under P3Gull 2022, og no kjem han til Tysnesfest <3

Det er på scena mulitalentet Chris Holsten trivst aller best. Dei siste åra har han verkeleg fått vist det norske folk kva for ein fenomenal liveartist og formidlar han er med utselde turnear og eit utallege  TV-opptrednar. Den speleglade artisten og det trufaste bandet er klare for å fortsetja festen i 2022!

Etter å ha sunge utelukkande på engelsk tidlegare har Christ Holsten det siste året toppa lister og erobra det norske publikummet med sine norskspråklege låtar.

Titlar som «Hvis verden», «Bare når det regner» og «Smilet i ditt eget speil» har herka listene gjennom året, og til våren slepp han del 2 av albummet «Bak en fasade». Han er og spennklar for ein fullspekka festivalsommar med sitt forrykande sceneshow.

Chris skal spele på Gjerstad Arena fredag 8. juli 2022!