11. – 14. Juli

CC COWBOYS

Dei er levende legender i norsk rock, og dei var eigentleg booka til Tysnesfest 2020 som blei avlyst. Heldigvis fekk me booka dei til TF22!

Det skulle vera nok å nemna låtar som «Vill, vakker & våt», «Tigergutt» og «Harry». CC Cowboys har dominert norsk rock med utallige kjempehits dei siste 30 åra.

Dei har heile tida vore garantistar for norsk rock av ypperste kvalitet, har oppnådd ei rekkje utmerkingar og hatt tusenvis av spelejobbar.

«CC Cowboys er eit band som har hatt en høg marsjfart – lenge. Me er ei klokke som står stille. Me går riktig to gonger i døgnet. Me definerer ingenting lengre. Me er ikkje den nye vinen. Me er eit av dei gamle banda som aldri gjev opp. Me er dei som berre fortset og fortset. Me er CC Cowboys» – Magnus Grønneberg.

Dei er høgaktuelle no, og slapp for nokre dagar sidan ny singel, “Gamlebyen” og kanskje det er eit hint om enda meir godsaker på veg?

CC Cowboys gjesta Tysnesfest sist i 2012, og det er ei sann glede å ønska dei velkommen tilbake til nye Gjerstad arena i 2022!