11. – 14. Juli

HALVA PRISET

Vokalist og låtskrivar Petter Bjørklund Kristiansen valde å legga «Katastrofe» på hylla, og hadde sin avslutningskonsert i begynnelsen av 2020. Etter å ha levert hit etter hit i ei årrekke var det slutt.

Men det tok ikkje lang tid før saknet etter konsertscener, bygdefest og samhaldet med gjengen dukka opp. Så då var det berre ein ting å gjera. Han starta eit nytt band! Eller nytt og nytt, det er same gjengen som han har reist med dei siste åra.

Dei kalla seg Halva Priset, og reindyrkar elsken sin til alt som er betre utanfor storbyen, og då spesifikt utanfor Oslo. «Gi oss et festlokale så langt nord for Sinsen du kommer, så lover vi å sette fyr på lokalet med drikkeviser som får deg i godt humør»

 

Me er ikkje så veldig langt nord for Sinsen, men langt nok vest til å kunna oppnå full fyr på Gjerstad Arena når Halva Priset går på scenen!

«Jeg er født og oppvokst i Fredrikstad, mellom to bondegårder, i et skogholt i Onsøy – at jeg savner og skal tilbake dit, tror jeg man hører ganske godt i låtene. by:Larm, selvdyrket veganermat fra Grünerløkka og månedskort på trikken blir for meget for en enkel Østfolding. Og, ja – Østfolding. Ikke noe Viken-tull. Østfold heter det» – Petter.