11. – 14. Juli

Ka2

Ka2 til Tysnesfest 2023

For ein kometkarriere den bergenske duoen har hatt sidan dei starta opp i 2018. Deira ekstravagante, fargerike shows med psykedeliske element har gjort Ka2 til det-du-må-sjå når det gjelder kule konsertar. Den spesielle blandinga av svevande pop og hard elektronisk musikk har verkeleg truffe ei musikalsk nerve blant folk. No gler me oss til å sjå den musikalske kometen Ka2 skinna over nattehimmelen på Tysnes i juli. 

Ka2 er et konsept som må oppleves. Kjent for sine ekstravagante, fargerike shows med psykedeliske elementer har Ka2 med sin spesielle blanding av svevende pop og hard elektronisk musikk truffet en musikalsk nerve i både Norge og det store utland.

Til tross for den korte karrieren har Ka2 grodd en solid fanbase og 20 millioner streams på Spotify alene. De har også samarbeidet med flere av Norges største artister (Gabrielle og Kjartan Lauritzen), samt gitt ut låt med Benjamin Ingrosso og Felix Sandman. 

Høsten 2022 kom deres debutalbum «Evig Eventyr» med påfølgende turné som sørget for utsolgte hus på mange av landets største klubbscener rundt om i landet