11. – 14. Juli

SYNNE VO

Me var så heldige å få besøk av Synne Vo under vår minifestival Tysnesfest-isj i år, og då me såg ho på scena booka me ho allereie same kveld til Tysnesfest 2022!

Synne Vo er ein 22 år gammel artist og låtskrivar fra Lesja i Gudbrandsdalen. Med sin sjarmerende dialekt formidlar ho kvardagslege tekstar i eit organisk og fengande lydbilde. Eit framifrå friskt pust på den norske popmusikk-scena, og ein artist me kjem til å høyre mykje frå i framtida.

Synne deler historiar frå eit ungpike-liv med relaterbare opplevingar og tankar. Her treff me sekstenåringen som blir full på pappas gin, ein kan kjenne på lengselen til heimstaden sin og staden ein var forelska for fyrste gong. Ho har brukt koronatida på å skapa hits som «Seksten», «Ikkje tenk på meg», «De e OK um du glømme me» og den siste låten hennar «Spagetti for to» som alle har gått på repeat hjå dei fleste nasjonale radiokanalane våre.

Me har stor tru på at Synne kjem til å gjere det stort i musikkbransjen og me gler oss enormt til å kunna ta imot ho på Gjerstad Arena neste sommar!