11. – 14. Juli

Er du klar for ei utfordring utanom det vanlege? Under årets Tysnesfest kan du vere med på Tour De Hamn, eit sykkelritt som bokstaveleg talt går på vatn! I Våge hamn, midt i hjarta av festivitasen, arrangerer me noko så unikt som verdas første sykkeletappe på sjøen – iallfall på Tysnes!
Tour De Hamn er ikkje berre ein konkurranse om å koma raskast frå start til mål; det er ein feiring av kreativitet og mot. Det handler ikkje berre om å koma raskast over mållinja men også om å konkurrera om å ha den finaste sykkelen, og ikkje minst, det kan henda ein får sjå nokre spektakulære fiaskoar som vil bli heidra med fiaskoprisen!
Førebuingane og den kreative iveren bak kvar sykkel, samt den heilt spesielle atmosfæren dette rittet skaper, er noko du ikkje vil gå glipp av. Det er ein sjeldan sjanse til å sjå noko nytt og spennande, der familie og vener kan samlast og heie på dei dristige sjelene som trør pedalane over bølgjene.
Set av dagen og bli med på moroa ved Våge hamn – dette blir eit historisk og minnerikt eventyr for alle som er til stades. Om du vil delta eller berre nyta synet, er Tour De Hamn ein perfekt måte å oppleve Tysnesfest på. Møt opp og bli ein del av denne unike hendinga!
NB: Begrensa antal plasser, venteliste hvis påmeldinga blir fullbooka!